середу, 25 червня 2014 р.

Вінниця. Центральний Piccy.info - Free Image Hosting

Про такі матч, стадіон та фанатів можна написати багацько. Але редакційний телефон не замовкає від дзвінків вінничан, поштова скринька забита листами із проханнями викласти звіт, тому роблю ось цю коротку версію, повна ж буде трохи згодом.

Вирватись на 250 км від Києва в будній день не так і просто, але пропускати таку гру – травма на все життя. Можливість одночасно побачити два фанатських рухи на аматорському рівні, ще й на такій цікавій для грандхоппінгу арені є просто таки унікальною. О 15:00 ми сіли в ракетомобіль і за дві з половиною години прилетіли до Вінниці. Встигнути на фанатський марш шансів не було, але й без того було круто.

Фанати Ниви. Домашній сектор зібрав аж 365 чоловік! Майже всі дотримались білого дрес-коду, лиш основа виділялась фірмовими чорними футболками. На секторі чимало дівчат та дітей шкільного віку, але завдяки потужному кістяку виглядають вінничани дуже достойно. Шиза дуже злагоджена та гучна, всі викладаються на повну, отож роблю висновок, що вищезгаданий молодняк на вперше прийшов на стадіон. Дзвінкі дівочі голоси додавали непомітних ноток до загального звуку і пробилися на перший план лише тоді, коли хлопці влаштували їм поливний понеділок :) Якщо додати до сектору Ниви прапорів чи розтяжок, то буде просто космос. Але й без того дуже круто! Після матчу вся команда включно із тренером подякувала за підтримку. Причому не так буденно, як це роблять у вищій лізі, а справді щиро.

Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting

Фанати Поділля. 28 фанатів приїхало з Хмельницького. Дехто з них ще кілька днів тому воював на Сході України... Склад хоч і не численний, але й їхні заряди було чутно на весь стадіон. А родзинкою матчу стало їхнє піро. Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting

До речі, про події на полі. ФК «Вінниця» зробила гру ще з перших хвилин, забивши на 11-ій та 13-ій хвилинах. Дуже дивно, як же мені вдалось побачити всі чотири голи при тому, що на поле я майже не дивився :)

Зворотній шлях міг стати неабиякою пригодою. Щойно ми виїхали з Вінниці, як наш ракетомобіль попередив про несправність в електриці, наслідком чого могла стати повна зупинка у сутінках серед поля, але за чотири години я вже успішно завалився спати у себе вдома :) Пречудовий день!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Перелік дописів

Маю плани після війни створити іншу сторінку, а поки додавати окремі актуальні розповіді про біг сюди.    2023 жовтень - Нічний Чорногірськи...