суботу, 31 травня 2014 р.

Лютіж. "Діназ". Piccy.info - Free Image Hosting

Я довго відкладав стадіон в Лютежі на користь інших місць, «Діназ» - не «одноденний» клуб і нікуди він від мене не подівся б. Лютіж – це село Вишгородського району, дорога до якого зайняла в мене 25 хвилин маршруткою від площі Тараса Шевченка. Як і сусідні Демидів та Старі й Нові Петрівці, виглядає він заможно як для українського села. Асфальтовані дороги, новенькі будиночки – це результат близькості до столиці та привабливості цих країв для заміського життя киян.

Стадіон «Діназ» заховався у лісочку край села, за церквою. Місцина дуже гарна! Територія арени компактна й охайна, є навіть маленький пам’ятник м’ячику. Єдина трибуна має 992 сидячих місця та дах, з якого вітром колись зірвало тент, через що довелось мокнути під рясним травневим дощем. Поле штучне, табло присутнє, але вимкнене, освітлення є. Найсучасніший стадіон в чемпіонаті області.

Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting

З футбольної точки зору гра була цікавою до середини першого тайму. Але пішов дощ тож стало весело спостерігати як футболісти борсаються в калюжах та намагаються зобразити гру в футбол. Не поталанило броварській команді, адже всю другу половину матчу їй довелось атакувати затоплену половину поля, у той же час господарі легко бігали в контратаки. Навичок водного поло броварчани не мали, тож матч так і закінчився без голів.

Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting

Броварчани приїхали складом у 15 фанатів. На початок гри підготували шоу із застосуванням каркасу даху (хоч якась від нього користь цього дня). Цікаво чи було на аматорській ультрас-сцені України щось подібне? Фанатіли вони трохи розслаблено та для пустого стадіону й цього було достатньо для відчутної гучної підтримки команди. Дощ гостей не засмутив, адже банер-клейонка – то є чудовий захист від опадів. Після матчу вся команда подякувала своїм фенам за підтримку. Щастить броварським футболістам, адже в чемпіонаті області мало де взагалі хоч якась підтримка існує, не кажучи вже про виїзну.

ПС. На Київщині активну підтримку наразі мають «Буча», «Колос» Ковалівка та «Рось» Біла Церква. Не буду нічого про них розказувати, бо особисто не бачив. Щось було й у фастівського «Динамо», «Борисполя» та «Діназу», але останнім часом про них нічого не чутно.

Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting

8 коментарів:

  1. Дякую за репортаж=) Приємно було познайомитися!
    Про фанів в області може такі цифри назвати (ну те що знаю по вишці):
    Колос (6 стосів)
    Буча (ну думаю активних до 20) хоча в Солтанівку вивезли приблизно 40. В контакті набирали людей)))

    ВідповістиВидалити
  2. Дякую за цікавий репортаж! Не кожну гру нас відвідує граундхоппінг.

    ВідповістиВидалити
  3. В свій час був на грі в Лютежі і спостерігав її з під даху на трибуні.
    А фанатів з бучі бачив особисто на домашці чолловік 15 півроку тому. Звітик коротенький тут лежить - http://wglife.com.ua/graundhopping.html?new_id=545

    ВідповістиВидалити
  4. Розраховував побачити бучанців у Фастові, але вони тоді не приїхали на бойовий виїзд. А ПМК-Арену пробив на грі Бучі-2, за яку вони не кібіцують. Мабуть побачу їх лише тоді, коли на "Ювілейний" після ремонту поїду..

    ВідповістиВидалити
  5. Ну скажу чесно.
    Шкода що суппорту Діназу вже немає(подейкують,що саме після зустрічі з Бучанцями в Борисполі коли їх трохи пом'яли,вони перестали існувати) файні були хлопці,особливо коли кричали вам п*да а їм запропонували 10х10,так вони і в автобус забігли спереляку. І що б не писали про те що там нам коні би допомогли скажу відразу конів там небуло

    В Бучі суппорт ФКБУ вже не такий масовий як раніше,здебільшого 17-18 років та чоловік 15-20,на те є свої причини.
    Те що в Салтанівку пробило 40 типу в вк набирали людей теж є свої вагомі причини(не буду лити воду,а скажу так з нами хочуть зустрітись арсеналівці,і зрозуміло що в Бучі вони нас не трогатимуть,а от на виїзді цілком може бути.)

    ВідповістиВидалити
  6. Ultrawanderer, цікаво було б познайомитись. Гарний блог - передивляюсь із задоволенням. Не так багато граундхопперів в Україні. В мене вже цього року більше 30-ти матчів, але пишу звіти тільки до сайту РК. Під ніком Джека. Можливо читав.

    ВідповістиВидалити
  7. Пропоную колективний виїзд на якусь гру :)

    ВідповістиВидалити

Перелік дописів

Маю плани після війни створити іншу сторінку, а поки додавати окремі актуальні розповіді про біг сюди.    2023 жовтень - Нічний Чорногірськи...