суботу, 27 липня 2013 р.

Полтава. "Ворскла" ім. Олексія Бутовського. Piccy.info - Free Image Hosting

Славне місто Полтава дочекалось першого домашнього матчу Ворскли лише у третьому турі чемпіонату. Таким чином я втретє поспіль (після Чернівців та Охтирки) спостерігав за підняттям державного прапору капітанами команд. І фанати обох клубів, і звичайні вболівальники співали гімн. І нехай це було дуже незлагоджено через тихий звук в динаміках, вийшло все ж гарно. Весь день нас супроводжувала гарна погода, проте за кілька хвилин до початку гри почався дощ, який разом із стартовим свистком переріс у зливу. На щастя, конструкція стадіону дозволяла мені сховатись від непогоди і продовжувати спостерігати за грою. Але з усіх трибун місцева публіка активно попрямувала до виходів. Проте все ж варто зазначити, що чимало людей лишилось на своїх місцях навіть не маючи парасольок. Дощ припинився на 20-ій хвилині, вийшло сонечко, глядачі повернулись а я пішов фотографувати фанатів.

Донецькі гості прибули у складі 61 особи. Заряди прості, звук непоганий. Є заряди українською. Небагато, але є… В другому таймі пройшлись «паровозиком» по сектору. От і все чим запам’ятались.

На ультрас-секторі господарів 150 чоловік. Дуже сподобався лицьовий банер зі словами з гімну міста. Звук досить пристойний. Добре різноманіття зарядів, переклички зі східною трибуною і однаково активна шиза впродовж всієї гри. Щоправда від фанатів з міста-колиски української мови я волів би чути більше української мови (ба навіть лише української) в підтримці клубу. Все це потроху до нас приходить, але значно повільніше ніж я б хотів. У Ворскли є ще два сектори активної підтримки: Auto Fans та «Юг 3». Перші вели себе досить пасивно. Другі ж іноді заводили сидячих вболівальників зі свого сектору.

В середині першого тайму полтавський воротар привіз гол у свої ворота. Металург забив вдруге на початку другої половини. Ворскла відіграла один м’яч лише на 89-ій хвилини змусивши стадіон вибухнути нестримною підтримкою. Красивим завершенням дня був би другий гол, проте штурм воріт господарям так і не вдався. УПЛ – це досить сумнівний турнір і я б не здивувався якби мені сказали, що в цьому матчі не все чисто, але нічого стверджувати не буду.

Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting

1 коментар:

  1. Были тут несколькими днями ранее, по дороге в Карловку и Машевку на кубок Украины. Интересный отчет!

    ВідповістиВидалити

Перелік дописів

Маю плани після війни створити іншу сторінку, а поки додавати окремі актуальні розповіді про біг сюди.    2023 жовтень - Нічний Чорногірськи...