суботу, 20 липня 2013 р.

Охтирка. "Нафтовик". Piccy.info - Free Image Hosting

Я тут був… Так, саме тоді. Повернувшись до Охтирки я не міг не пригадати минуле. Ось колонада, під якою я ховався від дощу, ось вхід, через який успішно проносилась піротехніка, ось цей сектор, який колись лишився без сидінь, ось та вулиця, з якої в киян кидались «лайном» місцеві… Не найкращі із моїх спогадів, але і не найгірші. Пригоди не трапляються лиш з тими, хто проводить життя на дивані.

«Нафтовик» збудовано впритул до Покровського собору, завдяки чому стадіон можна назвати одним із наймальовничіших в Україні. Вхід на стадіон коштує: 8 гривень на два центральні сектор під віп-ложею, та 5 гривень на всі інші. З високої та критої головної трибуни вид на поле чудовий. Звідти я й спостерігав за грою та фанатами обох сторін, успішно ховаючись під дощем. Шестеро кіровоградців пробили цей виїзд. Заряджали вони нечасто, але достатньо якісно, на весь стадіон. Після повного фіаско на полі, деякі гравці підійшли подякувати виїздюкам за підтримку після чого вписали хлопців у клубний автобус на дорогу додому. Господарі розташувались на протилежному кінці малої трибуни, було їх 20 чоловік і заряджали вони непогано за звуком і слабенько за репертуаром.

Із програмки, яку безкоштовно роздавали в касі (дрібниця, а приємно), дізнаюсь, що на даний сезон "Нафтовик-Укрнафта" ставить за мету виступити не гірше ніж в минулому сезоні, але перемагати в першій лізі не збирається через неготовність інфраструктури до матчів УПЛ. Ось так. Тобто команда гратиме-перемагатиме, але старатиметься не вилізти вище третього місця. І охтирчани не винні, така от гнила в нас футбольна система... Мені здається, що псевдо-молодіжна першість, - це лише інструмент для створення закритого товариства багатих клубів УПЛ. Адже спортивного принципу в тому турнірі я не бачу. Запасні гравці бігають та тренуються разом із такими ж запасними із іншого клубу. І ніякі вони не молоді, там повно гравців старших за 21 рік... Охтирський клуб вже грав у вищій лізі і все було на рівні, а тепер туди фіг потрапиш. Але менше з тим... Нафтовик видав дуже красиву гру. В першому таймі жовто-чорні вели гру і заслужено забили гол. В другому ловлячи кіровоградців на контратаках та провалах у захисті закинули ще три "банки". Вдруге я на грі "Зірки", і вдруге вони отримують чотири у власні ворота. В недалеках планах маю ще одну гру кіровоградців, перевірю чи "залізно" це працює і тоді можна буде йти до букмекерів за легкими грішми.

Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting

Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting

Немає коментарів:

Дописати коментар

Перелік дописів

Маю плани після війни створити іншу сторінку, а поки додавати окремі актуальні розповіді про біг сюди.    2023 жовтень - Нічний Чорногірськи...