суботу, 14 вересня 2013 р.

Мала Солтанівка. "Салтик". Piccy.info - Free Image Hosting
Взагалі-то, "Росичі" мали б грати в Богуславі, але вже давно вони блукають областю через дискваліфікацію свого стадіону. Вже наступну свою гру вони нарешті проведуть вдома, а домашній матч з "Путрівкою" вони вирішили зіграти там, де зазвичай базуються формальні гості, себто в Малій Солтанівці.

Це невеличке село Васильківського району має стадіон «Салтик», що має 213 сидячих місць та новеньке футбольне поле. Трибуни мають металеву основу, на яку вкладено дерев’яні дошки, до яких прикріплено пластикові сидіння. Село Путрівка знаходиться у 15 км звідси, тому недивно, що їхня команда через відсутність домашнього стадіону зазвичай грає тут. А взагалі-то «Салтик» - це дім однойменного місцевого клубу, який виступає у чемпіонаті Васильківського району. Дивно, навіщо створювати клуб, не маючи де грати у власному населеному пункті… Назвалися б уже ФК «Васильківщина»…

Я вже бував у Малій Солтанівці кілька тижнів тому. Чергової п’ятниці на сайті КОФФ з’явилася інформація про матчі найближчого туру, серед них була і гра Путрівка-Діназ з точно зазначеним часом та місцем проведення. Але чи ввечері у п’ятниці чи вранці в суботу команди вирішили зіграти пізніше. Звісно ж про це я дізнався вже приїхавши на «Салтик»… Отож цього разу я «добив» цей стадіончик.

«Путрівка» - команда сильна, тому, на превеликий жаль, із «Росичами» вони проблем не мали. Як би останні не старались, та слабка гра в захисті вирішила долю матчу. До речі, розмітку галявини змило дощем, заміняли її пластикові фішки.

Світлину зроблено під час попереднього візиту. На цій же грі погода була похмурою і часом моросив дощ, камеру навіть і не брав.

Piccy.info - Free Image Hosting

Немає коментарів:

Дописати коментар

Перелік дописів

Маю плани після війни створити іншу сторінку, а поки додавати окремі актуальні розповіді про біг сюди.    2023 жовтень - Нічний Чорногірськи...