вівторок, 7 червня 2011 р.

Калінінград. "Балтика". Piccy.info - Free Image Hosting
Поталанило опинитись у Калінінграді в день матчу місцевої Балтики. За 100 рублів заходимо на стадіон, де перед грою публіку із динаміків розігрівала усіляка попса серед якої знайшлося місце трансвеститу А.Данилко. Стадіон оточує поле з трьох боків, центральна трибуна має дах. Публіки зібралось зовсім небагато, лише 10% від загальної кількості місць на стадіоні. Так і не вдалось з’ясувати чому Балтика лишилась без підтримки. Ми бачили кількох хлопців в ультра шаликах, але на фанатський сектор вони не дійшли. Там натомість зібралася невеличка компанія напівкузмичів з кольорами клубу. Схоже на байкот, але це лише припущення, достовірної інформації немає. Отож ми дивились гру, пили квас, приколювались з кумедного гімну клубу і чекали на єдиний гол в дуже нудному матчі.
На жаль, в той день я не знав. що почну активніше подорожувати стадіонами і писати про це, тому не спромігся на гарні смітлини стадіону. Тому ось панорама, яку я знайшов в мережі.
Piccy.info - Free Image Hosting
Piccy.info - Free Image Hosting

Немає коментарів:

Дописати коментар

Перелік дописів

Маю плани після війни створити іншу сторінку, а поки додавати окремі актуальні розповіді про біг сюди.    2023 жовтень - Нічний Чорногірськи...